Bouwen aan vertrouwen

Voor het behalen van resultaat is alléén een plan met duidelijke structuren, functies, bevoegdheden en verantwoordelijkheden niet voldoende. Een plan is slechts een ‘hard’ onderdeel van wat er in zijn geheel nodig is. Met het plan wordt een belangrijk fundament gelegd voor een effectieve samenwerking. Het bereiken van gestelde doelen en het behalen van resultaat is direct gekoppeld aan vertrouwen. En daar gaan wij aan bouwen. 

Het goede voorbeeld en ruimte geven

Om een plan tot een succes te maken is het van belang dat iemand het goede voorbeeld geeft. Iemand die zich met regelmaat laat zien en die de betrokkenen stimuleert om elkaar te leren kennen. Ook is er ruimte nodig voor discussie op inhoud. Een discussie die op basis van argumenten wordt beslecht en niet op basis van positie.

Leiding nemen en mensen in hun waarde laten

De interim/projectmanager begeleidt het proces en deze zorgt ervoor dat ieder in zijn waarde kan blijven. We kunnen het immers niet allemaal het beste weten; ieder heeft zijn deskundigheid en specialisme. Het resultaat is de optelsom van wat er met elkaar wordt neergezet.

Organisatiebelang boven eigen carrière

Successen vieren met oog en waardering voor iedere bijdrage

En, niet op de minste plaats: successen worden met elkaar gevierd en ieders bijdrage – hoe beperkt ook – wordt recht gedaan.  Dit zorgt ervoor dat het vertrouwen in de te ondernemen acties van de individu en daarmee ook van de organisatie toeneemt. Vertrouwen als de essentiële basis om met elkaar tot een succesvolle marktbewerking te komen.

Waarom Eleven Effect

Waarom
eleveneffect

Dynamiek in de organisatie

Door als vindingrijke sparringpartner te vertellen waar het op staat, ontstaat een frisse blik die organisaties in beweging brengt.

Partner om op te bouwen

Door deugdelijke afspraken te maken en deze blijvend na te komen, weten organisaties altijd waar zij aan toe zijn.

Inzicht en overzicht in het werk

Door overzicht te creëren, wordt de waarde zichtbaar van een georganiseerde manier van werken. Zo gaan organisaties opgeruimd en met meer oog voor klanten aan de slag.

Haal meer uit je relaties

Door het verschil te maken tussen klantvriendelijk (praktisch en reactief) en klantgericht (strategisch en proactief) komen organisaties tot een ontwikkeling die zorgt voor méér met dezelfde relaties.

Fundament leggen met bruikbare oplossingen

Door zakelijke intuïtie te verbinden aan snel kennis vergaren worden interessante ideeën geopperd om, mét onderbouwing, knopen door te hakken. Op die manier ontstaat ook visie en worden de lijnen voor komende periode uitgezet

Voor marktbewerking met het verlangde resultaat

Door de uitgekiende werkwijze is dit resultaat voor organisaties in de volgende branches al tot stand gebracht; informatietechnologie, logistiek kantoorbenodigdheden, telecommunicatie, uitgeverijen en voedingsmiddelen & dranken

Nieuws van Eleven Effect

Vorige
Volgende

Ralph Opperman

Ralph Opperman

De man achter Eleven Effect is Ralph Opperman (1970). Sinds 1993 is hij zowel in loondienst als zelfstandig werkzaam in Commercieel Management, Business Development en Relatiebeheer. Sinds 2013 verdiept Ralph zich intensief in Account Based Development voor het MKB. Ralph Opperman helpt je, adviseert, organiseert. Hij opent deuren die voor jouw bedrijf gesloten blijven.

Opdrachtgevers

Laten we kennis maken

Ben jij benieuwd wat ook jij nog meer kunt halen uit je bestaande klantenbestand? Wil je weten hoe een marktbewerkingsplan uitkomst kan bieden? Of wil je weten wat Eleven Effect voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op. 

Bel of mail ons