Over Eleven Effect

Geen afleiding meer van zaken die in de basis minder kansrijk zijn. Samen leggen we het fundament voor gezamenlijke doelen. We gaan voor een situatie waarbij de hele organisatie voor een en hetzelfde doel gaat. Eleven Effect brengt haarfijn je doelgroep en je markpotentieel in kaart. We kijken naar het potentieel van de markt en de data, we duiken actief in het CRM of zetten een CRM systeem op, we stellen het ideale klantprofiel op en maken een plan om dit klantprofiel te bereiken. Zo schieten we met scherp en benutten we actief de klantdata.

Met een actieplanning realistische korte én lange termijn doelen behalen

Een constant ritme zorgt ervoor dat je team in de flow kan komen. Eleven Effect biedt duidelijkheid in wat er voor jouw team te doen staat. Door taken goed te verdelen kunnen jouw mensen doen waar ze goed in zijn én wat ze leuk vinden. Samen stellen we ambitieuze en tegelijkertijd realistische doelen op. Zo zorgen we voor een goede balans waarbij de flow er op het juiste moment is. 

Het beoogde plan daadwerkelijk realiseren

Voor het behalen van resultaat is meer nodig dan een plan met duidelijke structuren, functies, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Een plan is slechts een ‘hard’ onderdeel van wat er in zijn geheel nodig is. Samen delen we kennis om doelen te bereiken, genieten we van het resultaat en de momenten die motiveren. We leggen het belangrijke fundament voor een effectieve samenwerking.

Het resultaat van ambitieuze organisaties

Door samen te werken met Eleven Effect hebben organisaties minder afleiding van potentiële klanten die weinig tot niet bijdragen aan de ambitie van de organisatie.  Ook worden marketing en saleskosten verlaagd of wordt er een stevig rendement behaald uit de investering in marketing en sales. Organisaties weten met focus de gewenste opdrachten uit bestaande en nieuwe klanten te verwerven en er ontstaat een team dat met vertrouwen nog verder tot bloei komt. Wil jij dit ook? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Waarom Eleven Effect

Waarom
eleveneffect

Dynamiek in de organisatie

Door als vindingrijke sparringpartner te vertellen waar het op staat, ontstaat een frisse blik die organisaties in beweging brengt.

Partner om op te bouwen

Door deugdelijke afspraken te maken en deze blijvend na te komen, weten organisaties altijd waar zij aan toe zijn.

Inzicht en overzicht in het werk

Door overzicht te creëren, wordt de waarde zichtbaar van een georganiseerde manier van werken. Zo gaan organisaties opgeruimd en met meer oog voor klanten aan de slag.

Haal meer uit je relaties

Door het verschil te maken tussen klantvriendelijk (praktisch en reactief) en klantgericht (strategisch en proactief) komen organisaties tot een ontwikkeling die zorgt voor méér met dezelfde relaties.

Fundament leggen met bruikbare oplossingen

Door zakelijke intuïtie te verbinden aan snel kennis vergaren worden interessante ideeën geopperd om, mét onderbouwing, knopen door te hakken. Op die manier ontstaat ook visie en worden de lijnen voor komende periode uitgezet

Voor marktbewerking met het verlangde resultaat

Door de uitgekiende werkwijze is dit resultaat voor organisaties in de volgende branches al tot stand gebracht; informatietechnologie, logistiek kantoorbenodigdheden, telecommunicatie, uitgeverijen en voedingsmiddelen & dranken

Nieuws van Eleven Effect

Vorige
Volgende

Ralph Opperman

Ralph Opperman

De man achter Eleven Effect is Ralph Opperman (1970). Sinds 1993 is hij zowel in loondienst als zelfstandig werkzaam in Commercieel Management, Business Development en Relatiebeheer. Sinds 2013 verdiept Ralph zich intensief in Account Based Development voor het MKB. Ralph Opperman helpt je, adviseert, organiseert. Hij opent deuren die voor jouw bedrijf gesloten blijven.

Opdrachtgevers

Laten we kennis maken

Ben jij benieuwd wat ook jij nog meer kunt halen uit je bestaande klantenbestand? Wil je weten hoe een marktbewerkingsplan uitkomst kan bieden? Of wil je weten wat Eleven Effect voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op. 

Bel of mail ons