Meer over het werken met een interim / project manager of coach

De interim/projectmanager begeleidt het proces en deze zorgt ervoor dat ieder in zijn waarde kan blijven. We kunnen het immers niet allemaal het beste weten; ieder heeft zijn deskundigheid en specialisme. Het resultaat is de optelsom van wat er met elkaar wordt neergezet.

DERDE fase

De project manager biedt organisaties:

 • Aansturing en ondersteuning van betrokkenen
 • Het aandragen van verbeterpunten aan de hand van de praktijk
 • Het opstellen en delen van managementrapportages
 • Het doen van aanbevelingen om het management in staat te stellen keuzes te maken
 • Het doorvoeren van het afgestemde beleid
 • Het bewaken van budgetten

De coach biedt:

 • Duidelijke doelen voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei
 • Het luisteren en samenvatten van wat er besproken wordt
 • Het geven van feedback
 • Het inspireren tot andere mogelijkheden
 • Het motiveren om ook met minder aantrekkelijke onderdelen aan de slag te gaan
 • Het uit de weg ruimen van belemmerende overtuigingen
 • Het vergroten van het bewustzijn
 • Het positief beïnvloeden van authentieke gedrag en gevoel van eigenwaarde.

Wat heeft Eleven Effect daarvoor nodig?

 • De inzet van alle betrokkenen voor de realisatie van het marktbewerkingsplan.

Wat is waardevolle aanvullende informatie?

 • Duidelijkheid over een beschikbaar budget

Uiteraard biedt Eleven Effect ook ondersteuning bij het komen tot een gefaseerd (uitgaven per periode) en uitgebalanceerd (potentie, risico en beschikbare middelen) budget.

Wat is het resultaat dat door Eleven Effect wordt geleverd

 • Een periodieke rapportage over de voortgang van het plan of de ontwikkeling van degene die bij het plan betrokken zijn.
 • De realisatie van de in het marktbewerkingsplan gestelde doelen of de oorzaken voor het nog niet kunnen behalen van de gewenste resultaten met daarbij een mogelijke oplossing.

Is Account Based Development iets voor jouw bedrijf?

Geheimhouding

Waarom Eleven Effect

Waarom
eleveneffect

Haal meer uit
je relaties

Door het verschil te maken tussen klantvriendelijk en klantgericht komen organisaties tot een ontwikkeling die zorgt voor méér met dezelfde relaties.

Dynamiek in
de organisatie

Door als vindingrijke sparringpartner te vertellen waar het op staat, ontstaat een frisse blik die organisaties in beweging brengt.

Inzicht en overzicht
in het werk

Door overzicht te creëren, wordt de waarde zichtbaar van een georganiseerde manier van werken. Zo kun je met meer oog voor klanten aan de slag.

Dynamiek in de organisatie

Door als vindingrijke sparringpartner te vertellen waar het op staat, ontstaat een frisse blik die organisaties in beweging brengt.

Partner om op te bouwen

Door deugdelijke afspraken te maken en deze blijvend na te komen, weten organisaties altijd waar zij aan toe zijn.

Inzicht en overzicht in het werk

Door overzicht te creëren, wordt de waarde zichtbaar van een georganiseerde manier van werken. Zo gaan organisaties opgeruimd en met meer oog voor klanten aan de slag.

Haal meer uit je relaties

Door het verschil te maken tussen klantvriendelijk (praktisch en reactief) en klantgericht (strategisch en proactief) komen organisaties tot een ontwikkeling die zorgt voor méér met dezelfde relaties.

Fundament leggen met bruikbare oplossingen

Door zakelijke intuïtie te verbinden aan snel kennis vergaren worden interessante ideeën geopperd om, mét onderbouwing, knopen door te hakken. Op die manier ontstaat ook visie en worden de lijnen voor komende periode uitgezet

Voor marktbewerking met het verlangde resultaat

Door de uitgekiende werkwijze is dit resultaat voor organisaties in de volgende branches al tot stand gebracht; informatietechnologie, logistiek kantoorbenodigdheden, telecommunicatie, uitgeverijen en voedingsmiddelen & dranken

Ralph Opperman

Ralph Opperman

De man achter Eleven Effect is Ralph Opperman (1970). Sinds 1993 is hij zowel in loondienst als zelfstandig werkzaam in Commercieel Management, Business Development en Relatiebeheer. Sinds 2013 verdiept Ralph zich intensief in Account Based Development voor het MKB. Ralph Opperman helpt je, adviseert, organiseert. Hij opent deuren die voor jouw bedrijf gesloten blijven.

Opdrachtgevers

Laten we kennis maken

Ben jij benieuwd wat ook jij nog meer kunt halen uit je bestaande klantenbestand? Wil je weten hoe een marktbewerkingsplan uitkomst kan bieden? Of wil je weten wat Eleven Effect voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op. 

Bel of mail ons